... 15. september til Hellerudsletta

... 15. september til Hellerudsletta

Publisert av Bjørn Egil Jakobsen den 04.07.23. Oppdatert 17.07.23.

 

Kommunikasjonsansvarlig Remi A. Netteland hos Caravan Xpo sier Harald Rønneberg bare er en smakebit fra programmet som bobil-, caravan- og fritidsinteresserte skal få oppleve på Hellerudsletta fra 14. til 17. september i år.

 

Av BJØRN EGIL JAKOBSEN 

 

– Dette blir en unik mulighet til å oppleve caravanlivets gleder og samtidig få inspirasjon fra en av Norges mest folkekjære TV-personligheter, sier kommunikasjonsansvarlig Remi A. Netteland i en epost til Bobil og Caravan Magasinet. 

    Han lover at TV-kjendisen kommer til å levere et fartsfylt og motiverende foredrag, som ifølge ham vil løfte deg til nye høyder. Akkurat slik vi kjenner han fra skjermen.

 

Dette er en artikkel fra:

 

– I løpet av de 45 minuttene vil han dele sine egne eventyr fra seriene «Harald gjør ting han ikke kan», og fra «Helt Harald». Gjennom disse historiene viser han hvordan han har overvunnet utfordringer og stått sterkere enn noensinne, fortsetter Netteland.

  Ifølge ham vil messa som arrangeres på Hellerudsletta i år bugne av utstillere, god mat og aktiviteter for hele familien. Flere foredragsholdere vil dele sin ekspertise, spesielt innenfor bobil og villmarksliv. I tillegg vil det bli et eget arrangement med standup-show, grilling, samt at et liveband skal spille. 

    – Vi er strålende fornøyde med at Harald Rønneberg stiller opp på årets Caravan Xpo. Dette blir garantert en lattermild fredag, sier Netteland. 

 

Får kjøre modellbiler

Arrangøren lover også mange aktiviteter for barn og unge under messedagene, og som skal få barna og ungdommene til å smile og kose seg. I et område skal barna få leke og utfolde seg kreativt, og delta i konkurranser. 

   Videre er planen å sette opp en bilbane hvor man kan kjøre modellbiler, vise frem kjøreferdigheter og konkurrere mot hverandre. Det blir også mulighet å vinne premier.

   Man kan også ankomme årets messe på Hellerudsletta med bobil eller campingvogn, og bo rett utenfor messeområdet. 

Les mer om bobil- og caravanmessa som i år arrangeres av en ny arrangør på Hellerudsletta: https://caravanxpo.no/

 

Bli medlem av Norsk Bobil og Caravan Club og få Bobil og Caravan Magasinet sendt hjem til deg:

 

Meld deg inn i dag: https://www.nbocc.no/innmelding/

 

 Er du medlem, men kommer ikke inn på medlemssidene?

Prøv å trykk på linken "glemt passord": https://gnist.styreweb.com/Account/Login?ReturnUrl=%2F

(PS! Du må bruke epostadressen som du brukte ved innmelding).