Bobiler kåret i Storbritannia

Bobiler kåret i Storbritannia

Publisert av Bjørn Egil Jakobsen den 18.11.23.

Practical Motorhome Awards 2024 er en kåring i Storbritannia som har sett på en rekke bobiler i alle størrelser og prisklasser. Alt fra luksushjem på hjul, til de minste og billigste bobilene.

 

Av BJØRN EGIL JAKOBSEN

 

Denne øvelsen gjør Practical Motorhome årlig. De samler sammen en jury, og går gjennom et bredt spekter av kjøretøy for å finne de som tilbyr brukerne den beste kombinasjonen av komfort, stil, innovasjon og verdi for pengene. 

Blant vinnere, og også de som ligger tett ved å vinne, finner vi mange bobilmerker som også vi nordmenn kjenner godt til. Bare ta en titt selv. Vi har også limt inn link til kåringen i de ulike kategoriene for de som vil ta et dypere dykk i begrunnelsene. 

 

Dette er en artikkel fra:

 

Rapido C03 vinner en av kategoriene hvor gjennomtenkt og plassbesparende design trekkes fram, men også Pilote og Carado trekkes fram av juryen. 

 

Laika Kreos H 5109 vinner også en av kategoriene for sin moderne design og førsteklasses komfort, mens hederlig omtale gikk til konkurrenter som Adria og Burstner.

 

Vinner av en av luksuskategoriene ble Niesmann+Bischoff Flair 880 med sin luksuriøse innredning, men med
modeller fra både Laika og Hymer som sterke kandidater. 

 

Sjekk "Practical Motorhome Awards 2024" sine kåringer her:

 

«Best motorhome for couples»: Vinner er Rapido CO3 med sin gjennomtenkte og plassbesparende design. Konkurrenter som Pilote og Carado blir også trukket fram.

Les mer her: https://www.practicalmotorhome.com/advice/buying-selling/buying-guides/best-motorhomes-for-couples

 

«Best 2 berth Motorhome»: Vinner er Pilote Vega Van V600G X Edition, som blir fremhevet for sin effektive utnyttelse av plassen og høy kvalitet på innredningen.

Les mer her: https://www.practicalmotorhome.com/advice/buying-selling/10-best-2-berth-motorhomes

 

«Best motorhome for full-time living»: Vinner er Niesmann+Bischoff Flair 880 for sin luksuriøse innredning og hjemmekomfort, med Laika og Hymer som sterke kandidater.

Les mer her: https://www.practicalmotorhome.com/advice/buying-selling/best-motorhomes-for-full-time-living

 

«Best A-class motorhome»: Vinner er Laika Kreos H 5109 for sin moderne design og førsteklasses komfort, og hederlig omtale går til konkurrenter som Adria og Burstner.

Les mer her: https://www.practicalmotorhome.com/advice/buying-selling/buying-guides/best-a-class-motorhomes

 

«Best 4 berth motorhome»: Vinner er Swift Voyager 494, som blir beundret for sin romslige innredning og fleksibilitet, med konkurrenter som Chausson og Bürstner også er nær toppen.

Les mer her: https://www.practicalmotorhome.com/advice/best-4-berth-motorhomes

 

«Best motorhome for families»: Vinner Swift Voyager 475, som med sin tilpasningsdyktige planløsning og familievennlige funksjoner, vinner over andre familieorienterte modeller fra merker som Le Voyageur og Itineo.

Les mer her: https://www.practicalmotorhome.com/advice/buying-selling/best-motorhomes-for-families

 

«Best motorhome under 7m»: Vinner er Rapido 606F for sin kompakte størrelse kombinert med familievennlige løsninger, en kategori hvor også Dethleffs og Chausson blir hyllet.

Les mer her: https://www.practicalmotorhome.com/advice/buying-selling/buying-guides/best-motorhome-under-7m

 

«Best low-profile motorhome»: Vinner er Chausson X650, som tilbyr en kombinasjon av coachbygd komfort og campingbilens fleksibilitet, med Pilote og Hymer som er andre favoritter som trekkes fram.

Les mer her: https://www.practicalmotorhome.com/advice/buying-selling/buying-guides/best-low-profile-motorhome

 

«Best motorhome for innovation»: Her blir et merke som heter Campaway Casa løftet fram for sin nye tilnærming til bobilinnovasjon, men også merker som Vantage og Malibu får hederlig omtale for sine nyskapende egenskaper.

Les mer her: https://www.practicalmotorhome.com/advice/buying-selling/best-for-motorhome-innovation

 

«Best small campervan»: Her er Adria Active Duo vinner med funksjoner som er ideelle for aktive reisende, mens konkurrenter som Ford og Vantage også trekkes fram. 

Les mer her: https://www.practicalmotorhome.com/advice/buying-selling/buying-guides/best-small-campervan

 

«Best luxury motorhome»: Vinner er Le Voyageur Eterna 7.0 GJF for sin uovertrufne luksus og kvalitet, foran sterke konkurrenter som Niesmann+Bischoff og Laika som også har gjort et sterkt inntrykk på juryen.

Les mer her: https://www.practicalmotorhome.com/advice/best-motorhomes-over-80000

 

«Best budget campervan»: Vinner er et merke som heter Bodans Holywell, som ifølge juryen beviser at stil og funksjonalitet kan oppnås til en rimelig pris. I denne kategorien pekes det også på Dethleffs og Vantage som attraktive alternativer.

Les mer her: https://www.practicalmotorhome.com/advice/buying-selling/buying-guides/best-budget-campervan

 

«Best budget motorhome»: Vinner er Itineo PS700, som overrasket med sin romslighet og pris, mens Carado og Joa blir også trukket fram av juryen som budsjettvennlige valg.

Les mer her: https://www.practicalmotorhome.com/advice/best-motorhomes-under-60000

 

«Best luxury campervan»: Det britiske merket Auto-Sleeper M-Star, som i hjemlandet har satt standard for britisk produksjon av campingbiler med sitt høye spesifikasjonsnivå og raffinerte design, skriver juryen. 

Les mer her: https://www.practicalmotorhome.com/advice/buying-selling/buying-guides/best-luxury-campervan