First Camp utvider årets aktivitetsprogram i Norge

First Camp utvider årets aktivitetsprogram i Norge

Publisert av Martine Lorentzen den 01.02.24.

First Camp utvider årets aktivitetsprogram, Norsjø – Telemark var med i fjor og i år blir også Bø – Telemark med. Til sammen har First Camp et spennende aktivitetsprogram på over 7000 aktiviteter på 36 utvalgte destinasjoner i Norge, Sverige og Danmark mellom uke 27 og 32.

Se hele aktivitetsprogrammet på firstcamp.no.

Barneaktiviteter med Yessi

Følg med Yessis crew rundt campingplassen på eventyr eller bli med på skattejakt. Det blir ansiktsmaling og kreativ kos. Yessis crew inviterer også dansefest og disko. Yessi fyller også år og det skal pyntes, lage fine bursdagskort og spises kake - og selvfølgelig blir det festdisko! Les mer om barneaktivitetene på firstcamp.no.

Underholdning

Det blir quiz-show, fredags-show og lørdags-show for de litt større med showartister, nye og gamle hits, og feststemning hele sommeren. Les mer om underholdningen på firstcamp.no.

Treningsprogram

Sommerens treningsprogram inkluderer sirkeltrening for voksne med herlig musikk, og du bestemmer ditt eget tempo. Det passer for de som trener hele tiden og de som ikke har trent på mange år. Det blir også yoga for de voksne som vil slappe av og nyte stillheten, og powerwalk for de som vil brenne litt energi. Les mer om treningsprogrammet på firstcamp.no.

Se pressemeldingen fra First Camp:

First Camp, Skandinavias ledende campingkjede, er begeistret for å kunngjøre utvidelsen av årets aktivitetsprogram til to destinasjoner i Norge - Norsjø og Bø. Dette skjer som en del av First Camps initiativ for å gi en minnerik og prisvennlig sommerferieopplevelse på 36 utvalgte destinasjoner i Norge, Sverige og Danmark.

Programmet tilbyr over 7000 aktiviteter mellom uke 27 og 32, utformet for å imøtekomme alle feriegjester. First Camp steber etter å skape en minnerik sommerferie. Årets aktivitetsprogram utvides til to av First Camps norske destinasjoner - Norsjø og Bø, sistnevnte beliggende rett ved det populære Bø Sommarland, og blir dermed et ekstra spennende reisemål for hele familien. I tillegg til ett omfattende aktivitetstilbud, har gjestene i Norsjø den ekstra fordelen av å være i nærheten av imponerende Norsjø kabelpark. I Bø kan gjestene glede seg over beliggenheten til campingen som gir enkel tilgang til den spennende aktivitetsparken Høyt & Lavt.

Vebjørn Hagen, regionsjef i Norge, uttaler: "Vi er glade for å se at programmet vokser i Telemark. Vi ser frem til en sommer der vi kan tilby våre gjester en komplett og spennende opplevelse, uansett om du bor på en enkel telt-plass eller i en større hytte. Aktivitetene er inkludert i prisen for alle våre gjester, og vi er stolte av å være en del av ferieminnene for både nye og tilbakevendende gjester."

I fjor deltok over 150 000 entusiastiske deltakere i aktivitetene, som har blitt en kjær tradisjon gjennom årene. Aktivitetene inkluderer barneklubb med Yessi, musikk- og quizshow, treningsøkter og mye mer. Alle aktiviteter er tilgjengelige for alle boende gjester og har som mål å gjøre ferien både morsom, minneverdig og tilgjengelig for alle.

For mer informasjon om alle aktivitetene og destinasjonene som tilbyr sommerens program, besøk: http://www.firstcamp.no/sommer.

Aktivitetene i alle land arrangeres i samarbeid med Show Concept, ledet av Sarah Howard.