Husk rabatt på campingplasser i sommer!

Husk rabatt på campingplasser i sommer!

Publisert av Martine Lorentzen den 06.06.24.

Toppbilde: Mjømna Kystcamp

NBCC har en rekke rabattavtaler på campingplasser som våre medlemmer kan benytte seg av når de er ute og reiser.

NBCC CAMP

NBCC CAMPDette er campingplasser vi samarbeider med hvor det er medlemmene som har valgt ut plassene. Det er ikke alltid de flotteste plassene, men det er plasser hvor caravanistene blir godt mottatt av vertskapet. Et sted hvor det er spesielt godt renhold, og hvor det er trygge forhold for barn. Med andre ord et sted hvor det er hyggelig å være.

Medlemmer av Norsk Bobil og Caravan Club, Caravan Club of Sweden og SF Caravan Finland får på disse plassene rabatt per døgn.

Oversikt over alle plassene og hvilke døgnrabatter som gjelder finner du på nbocc.no/nbcc-camp.

Vi minner om på at vi har rabattavtaler på campingplasser i Europa også:

First Camp

Logo First Camp

Medlemmer av Norsk Bobil og Caravan Club får 20 % rabatt på campingovernatting på campingplasser i First Camp campingkjede i Norge, Danmark og Sverige. Booking gjøres på firstcamp.no med rabattkode, som du finner på Min Side/det digitale medlemskortet (Gnist) > Medlemsfordeler, feltet for rabattkode kommer ved betaling, fyll inn koden og trykk på "Sjek kupong". Rabatten gjelder for hele 2024, med unntak av ukene 27 til og med 32, og 20. - 23. juni og gjelder kun nybooking eller forhåndsbooking og kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud, gjelder ikke sesonggjester. Koden kan kombineres med BAS og FLEX.

Den danske, svenske og den finske caravan klubben

NBCCs medlemmer vil også få rabatt på campingplasser som drives av Caravan Club of Sweden. Rabatten vil for våre medlemmer være på lik linje med det medlemmene i Caravan Club of Sweden får, du trenger bare å vise frem et gyldig medlemskort fra NBCC. Se oversikt over de svenske plassene på caravanclub.se.

Medlemmene våre får også rabatt på campingplassene til den finske klubben, SF Caravan Ry. Oversikten over disse plassene finner du på SF Caravan Ry sine hjemmesider (OBS! Nettsiden er hovedsakelig på finsk).

Campingplasser i Europa

NBCC har avtaler med en rekke utenlandske campingplasser hvor rabattene kan variere noe, men de fleste gir ti prosent på overnatting. Andre har rabatter på tilleggstjenester. Oversikten over disse plassene finner du nederst på nbocc.no/rabatt-pa-campingplasser.

Camping Card International (CCI) og Camping Key Europe (CKE)

Begge disse campingkortene gir rabatter på en rekke campingplasser i Europa. Les mer om bestilling av kortene og fordelene de gir under Medlemsfordeler > Rabatter på campingkort.

Lavsesongrabatt i Europa

ACSI GuidenMed CampingCard ACSI får du sterkt reduserte priser i lavsesong på tusenvis av campingplasser i Europa. Prisen inkluderer plass for bobil, campingvogn med fortelt, strøm inntil 6A eller 6 kwh, to personer og dusj, og en hun på plasser hvor det er tillatt. Katalogen med rabattkortet får du kjøpt på acsi.eu. Du kan kjøpe abonnement slik at du får neste års guide og rabattkort før jul hvert år eller du kan kjøpe katalogen som engangskjøp. Det trykkes ny guide hvert år.