Leter du etter den laveste campingprisen?

Leter du etter den laveste campingprisen?

Publisert av Martine Lorentzen den 24.04.24.

Med lavpriskalenderen finner du den billigste prisen hos First Camp i akkurat den perioden som passer deg. Hos First Camp er det mye å velge mellom, uansett om du vil campe rett ved fjellet, nær fiskerik elv, med sand mellom tærne eller bynært. I lavpriskalenderen kan du sammenligne priser på ulike destinasjoner og i det tidspunktet som passer deg. Enkelt og oversiktlig. Oppå der igjen bruker du selvfølgelig din medlemsrabatt gjennom Norsk Bobil og Caravan Club.

Sneakpeak av Friluftsbadet Hallingstampen

Det skjer mye hos First Camp Gol – Hallingdal, som var en av de som fikk kjenne godt på ekstremværet Hans i 2023. Store deler av destinasjonen restaureres. Det er blant annet mye aktivitet med oppbyggen av Friluftsbadet Hallingstampen, og vi har fått tilsendt et bilde som kan vise dere hvordan det ser ut nå. Hallingstampen blir ferdig oppusset i løpet av sommersesongen, mest sannsynlig før juni er over.

First Camp Gol - Hallingdal ønsker alle som vil campe eller bo i leilighet og hytte hjertelig velkommen. De har mulighet til å ta imot flere sommersesongcampere, sjekk gjerne deres landingsside for sommersesongen her.