Nye varer i Garmins nettbutikk

Nye varer i Garmins nettbutikk

Publisert av Martine Lorentzen den 20.02.24.

Vår fantastiske avtale med Garmin fortsetter!

Avtalen med medlemsrabatt hos Garmin går veldig bra, og det varmer våre organisasjonshjerter! Nå har vi utvidet sortimentet, i tillegg til sportsklokkene, navigasjonsenhetene, ryggekameraene, dashbordkameraene, sykkelradar, satelittkommunikasjonsenhet, sykkellys og smartvekt, har vi fått inn 4 smartklokker med super rabatt.

vívoactive® 5 (som undertegnede skal kjøpe seg innen sommeren), har avanserte helse- og treningsfunksjoner, noe som gjør den til noe mer enn bare en smartklokke – det er en personlig trener på håndleddet som kan hjelpe deg med å nå alle målene dine.

epix™ (Gen 2) Uansett hvilke mål du har satt deg, epix har det du behøver for å nå dem. epix leveres med en fantastisk AMOLED-skjerm og velkjente smartfunksjoner.

Forerunner® 265, utviklet for løpere, med løpstilpasset trening, daglig foreslåtte treningsøkter, poengsum for treningsevne med mer.

Lily® 2 med en skjult skjerm, en mønstret linse og viktige helse- og treningsfunksjoner kan Lily 2 gjøre mer enn man skulle tro. Det er en liten og stilig smartklokke som er designet for å hjelpe deg med å se bra ut og føle deg vel – både innvendig og utvendig.

Gå inn på Medlemsfordeler på Min Side eller i Gnist-appen for å finne linken til vår egen nettbutikk hos Garmin. NB!!! Du trykker på "Hent rabattkode" men det er en link du får, skriv inn eller kopier og lim inn linken i nettleseren din og du kommer til Garmins nettbutikk for samarbeidspartnere.