Nytt magasin er ute

Nytt magasin er ute

Publisert av Bjørn Egil Jakobsen den 12.12.23. Oppdatert 06.01.24.
Bobil og Caravan Magasinet

 

I vår siste utgave av Bobil og Caravan Magasinet tar vi våre lesere med på en detaljert reise gjennom campinglivets mange aspekter. Alt fra campingvogner som produseres i Ukraina som er i krig, til flotte vakre fredelige campingplasser i Norge. 

 

Av BJØRN EGIL JAKOBSEN / E-post: bjornegil@nbocc.no

 

Våre artikler, reportasjer og annonsører gir deg innsikt og inspirasjon til alt du trenger å vite for å få det meste ut av din neste campingtur.

I magasinet finner du oversikt over forhandlere og verksteder nær der du bor, og du kan se og lese om hva som tilbys på markedet av både bobiler, campingvogner, telt, taktelt, combicamp, utstyr, verktøy, deler, campingutstyr, og til og med telt for å feste på kula bak på tilhengerfestet. 

Dette er en artikkel fra:

Campinglivet er spennende for hele familien, og i Bobil og Caravan Magasinet finner du reportasjer og artikler som gir tips og inspirasjon for hva man kan se og oppleve. Foto: NBCC avdeling Bergen 

 

De siste trendene

Innovasjonene er mange, og det finnes løsninger for de fleste som ønsker å dra på campingtur. Vi er også glade i å lage reisereportasjer, og som vanlig gjester vi og våre samarbeidspartnere hele Norge fra nord, sør, øst og vest for å finne spennende historier og reisetips. Ja, til og med Sverige og Europa, har vi gjennom hele året mye lesestoff fra.

I siste utgave i år har redaksjonen for eksempel sett nærmere på de siste trendene innen bobil- og campingvogner, som viser hvordan moderne bekvemmeligheter smelter sammen med mobilitetens frihet. Vår gjennomgang av nye modeller og tilbehør gir deg også informasjon og inspirasjon til å lete etter de bobilene eller campingvognene som frister deg mest. 

 

Innovasjonene er mange, og spesielt når det gjelder elbiler og campingvogner kommer det stadig nye løsninger. 

 

Fremhever ulike steder

Våre besøk gjennom hele året på ulike campingdestinasjoner fremhever steder hvor natur, kultur og historie samles, og vi prioriterer destinasjoner som har tilbud som skaper minneverdige opplevelser for sine besøkende. Museum liker vi å besøke. 

Vi har til og med vært på historiske steder som en tidligere hemmelig flybase inne i et fjell, og som man i dag kan dra til og parkere rett utenfor om man ønsker å ta en titt. Perfekt for oss som reiser rundt med bobiler, campingvogn, combicamp eller telt av et eller annet slag. 

En riktig spennende historie i siste nummer er de ukrainske campingvognene som var på vei til Norge i februar 2022, samme morgen som Russland angrep Ukraina.

Vi er et land som er rik på campinghistorie, og forhandlere som har stått på og bygd store fine butikker hvor vi som elsker campinglivet kan drømme oss bort. Slik som Håkon Camping på Flisa. 

 

Samfunn og Historier

Gjennom intervjuer og personlige fortellinger bygger vi bro mellom menneskene bak campinglivet. Møt lidenskapelige campere, få innsyn i deres reiser og historier, og kanskje finner du inspirasjon til ditt neste eventyr. 

For å få magasinet i postkassa seks ganger i året må du være medlem av Norsk Bobil og Caravan Club, som gir ut magasinet (kun 600 kroner). I tillegg får du også en rekke medlemsfordeler og rabatter på alt fra dekk til overnatting på campingplasser. 

Bli medlem i dag, betal gjerne med vår vippsløsning, og siste utgave av Bobil og Caravan Magasinet kommer i din postkasse om noen få dager. Husk å oppgi nøyaktig postadresse, epostadresse og telefonnummer: https://www.nbocc.no/innmelding/

 

Det finnes mange løsninger, som for eksempel campingmoduler til helt vanlige biler. Norge har imidlertid sitt eget regelverk. Så det kan være lurt å sjekke med Statens vegvesen før man kjøper. 

 

 

Trenger du reisetips og inspirasjon finner du mange reisereportasjer i Bobil og Caravan Magasinet.

Her har vi vært en tur i Telemark, som du også kan lese om i årets siste utgave.

 

Vi har også sett nærmere på noen offroad-bobiler med firehjulstrekk, som har blitt veldig populær hos mange. 

 

Er du campingentusiast, eller bare litt nysgjerrig på det rikholdige campinglivet, så prøver vi å sette sammen innhold som interesserer bredt. Bare se på sideoversikten. 

 

Nummer 6/2023. Fra 2024 får du ikke lenger kjøpt Bobil og Caravan Magasinet i løssalg.

 

Bli medlem og få Bobil og Caravan Magasinet hjem i din postkasse i løpet av bare noen dager: https://www.nbocc.no/innmelding/