Oppdatert avtale med Hadeland Glassverk

Oppdatert avtale med Hadeland Glassverk

Publisert av Martine Lorentzen den 28.09.23.

Vi har fornyet og forbedret avtalen med Hadeland Glassverk. Medlemmer får nå 15 % rabatt på alle varer* både på Hadeland Glassverk og i nettbutikken på hadeland.com. Rabatten trekkes fra i kassen eller ved utsjekk fra nettsiden. På Hadeland Glassverk holder det bare å vise frem gyldig medlemskort, mens på hadeland.com må du bruke rabattkode som du finner på Min Side eller Gnist.

Gjelder nå også...

Rabattavtalen gjelder nå også Thorbjørnrud Hotell som ligger bare 5 minutter gange fra Hadeland Glassverk. Her får medlemmer 15 % rabatt på ordinær rompris hele året. Hotellet har 82 romslige rom, og de har også Glampingtelt. Den viktigste ekstraverdien for hotellgjestene er unike og lokale matopplevelser. De har flere mål med egen kjøkkenhage og samarbeider med gårder i området om levering av kjøtt- og meieriprodukter, og de grønnsakene de ikke produserer selv.

 Rundt hotellet er det også plantet ca. 6.000 vinranker rundt hotellet og det skal plantes ca. 10.000 til. Thorbjørnrud Hotell er stolte driver av egen vinproduksjon, og vil høste de første druene høsten 2024.

 

 * Gjelder ikke mat og drikke, belysning, Icon eller allerede nedsatte varer.