Overnatting på idylliske Thorbjørnrud Hotell

Overnatting på idylliske Thorbjørnrud Hotell

Publisert av Martine Lorentzen den 20.06.24.

I juli kan det være en god ide å ta turen til Jevnaker. Der er det flere ting man kan oppleve, som er spennende både for liten og stor, og samtidig kan man overnatte på idylliske Thorbjørnrud Hotell med 15 % rabatt på overnatting inkludert frokost i hele juli!

For å oppnå rabatten, må du booke på thorbjornrudhotell.no og bruke rabattkode. Rabattkoden finner du i nyhetsbrevet som går ut til medlemmer 21. juni 2024. Rabatten gjelder i hele juli, inkluderer frokost, og gjelder både hotellrom og glampingtelt, så langt det er ledig.

Thorbjørnrud Hotell ligger i strandkanten ved Randsfjorden, med 82 romslige rom og 7 glampingtelt, hvorav 3 er familietelt og 4 er tomannstelt. Hotellet har flere mål med egen kjøkkenhage og samarbeider med gårder i området om levering av kjøtt- og meieriprodukter, samt de grønnsakene de ikke produserer selv.

De har også plantet ca. 6000 vinranker rundt hotellet og vil høste de første druene denne høsten, for å drive egen vinproduksjon. Det er også planlagt å plante enda mange tusen vinranker.

Undertegnede overnattet selv på Thorbjørnrud Hotell i mai og kan bekrefte idyllen og en fantastisk matopplevelse. Selv om det var mange gjester på hotellet, var det stille og fredelig og en fantastisk utsikt fra rommet.

Her er kveldssolen over Randsfjorden kl. 20:11 4. mai 2024. Plattingene på bildet er der splitter nye glampingtelt ble satt opp litt senere.

Mens du nyter sommeren på Thorbjørnrud Hotell kan du ta turen innom Hadeland Glassverk, som er bare 5 minutters gange fra hotellet. NBCCs medlemmer får 15 % rabatt på alle varer ved fremvisning av gyldig medlemskort, bortsett fra mat og drikke, belysning, Icon eller allerede nedsatte varer. Store og små kan blåse egne glass, Barnas Bondegård åpner 29. juni og hver lørdag er det gratis sommerkonserter på torget.

Mest spennende i år er kanskje verden største LEGO ® kunstutstilling – «Art of the Brick». Samlingen inkluderer mange skulpturer i tillegg til nyfortolkede versjoner av noen av verdens mest berømte kunstverk, som Michelangelos David, Van Goghs Starry Night og Da Vincis Mona Lisa.  Ikke gå glipp av denne spennende utstillingen sett av over 10 millioner mennesker over hele verden! Forhåndskjøp billetter på Ticketmaster. Og i Glasshytta er det laget et enormt Lego byggeområde med gratis inngang og åpent for alle aldre, men små barn må holdes under oppsyn av foresatte.

Ellers i nærheten er det laget splitter ny strandpromenade rett over veien for Hadeland Glassverk. Kistefos Museet er ca. 10 minutters kjøring fra Thorbjørnrud Hotell. Og på vei til eller fra Thorbjørnrud Hotell kan man ta turen innom Langedrag Naturpark eller Blaafarveværket. Se ellers hva som finnes i Hadeland og Ringerike på visitnorway.no.

Følg med i nyhetsbrevet som kommer 21. juni 2024 for rabattkoden!