Gol - Hallingdal blir ny

Gol - Hallingdal blir ny

Publisert av Martine Lorentzen den 13.06.24.

I 2023 herjet uværet Hans over landet og etterlot seg ganske mye skade. En av campingplassene som ble hardt rammet var en av First Camp sine destinasjoner, Gol – Hallingdal. Men det jobbes hardt med å få campingplassen tilbake i enda bedre stand enn før.


Foto tatt uke 22

Nytt servicehus er på plass, med stort rom tilrettelagt for personer med funksjonsnedsettelse. Det blir nye campingplasser med grønt gress og nytt friluftsbad. Og du kan allerede campe på øvre del av campingen. Men 21. juni åpner de 83 helt nye plasser nede ved Hallingdalselva.

Det jobbes også med å restaurere Hallingstampen, ikke lenge igjen nå!

Så det er all grunn til å ta turen innom First Camp Gol – Hallingdal i sommer, få med deg den fantastiske jobben som er gjort og som gjøres med renoveringen. Og ikke minst programmet som er satt opp:

  • 21. og 22. juni: Livemusikk med Odd Arne Sørensen og Hans Olav Trøen
  • 22. og 23. juni: UIvehundklubben har sin årlige spesialutstilling
  • 26. til 30. juni: Landskappleiken 2024, se program (Arrangeres av organisasjonen for folkemusikk og folkedans, samler omlag 1000 spillemenn, sangere og dansere)

Og husk at du som medlem får 20 % rabatt på overnatting ved bruk av rabattkode. Finn rabattkode og vilkår for rabatten under Medlemsfordeler > First Camp her eller i Gnist-appen.