Nå er Bobil og Caravan Magasinet på nett

Nå er Bobil og Caravan Magasinet på nett

Publisert av Martine Lorentzen den 28.06.24.

Foto: Bing Copilot

Mange har ventet lenge på å få lese magasinet vårt på nett, og nå er det endelig her! Og ikke bare er det digital versjon av bladet som kommer i posten, det er også nettmagasin med artikler som du kan lese på PC, nettbrett og mobil.

bocm.no

Du vil finne sniktitter på artikler som kommer på trykk, artikler eksklusive for nettmagasinet, og ferske oppdateringer og videoer når vi er ute på treff og aktiviteter hos avdelingene våre.

Pluss-saker og den digitale versjonen av papirmagasinet er kun tilgjengelig for medlemmer med gyldig medlemskap i Norsk Bobil og Caravan Club.

Når du melder deg inn som medlem i Norsk Bobil og Caravan Club blir medlemskapet registrert som aktivt samme virkedag som betalingen bokføres i systemet. Man må regne med 5 - fem - virkedager etter dette før tilgangen til nettmagasinet blir tilgjengelig.

Da kan du aktivere brukertilgangen ved å klikke på Logg inn eller en av pluss-sakene, deretter Jeg er allerede medlem. På siden som dukker opp, fyll inn medlemsnummer og etternavn. Systemet finner medlemskapet ditt, og du kan lage passord og godkjenne betingelsene. Vent på e-post* med link for å aktivere brukerkontoen. Når det er gjort, kan du logge inn.

* Sjekk søppelposten hvis e-posten ikke dukker opp i innboksen. NB! Kontoen må aktiveres innen en time, ellers blir den slettet fra systemet! Dette påvirker ikke medlemskapet i Norsk Bobil og Caravan Club.