Åpnet for påmelding

Åpnet for påmelding

Publisert av Bjørn Egil Jakobsen den 06.02.23.

Nå er det åpnet opp for påmelding til Nordisk Camping Treff i Arendal. 

 

Av BJØRN EGIL JAKOBSEN 

Mange forbinder Arendal med sommer, skjærgård, båtliv og ferie, og kommunen er også kjent for et rikt kultur- og festivalliv, og i juli kan du oppleve sørlandsidyllen sammen med Norsk Bobil og Caravan Club. 

Det kan du gjøre sammen med tilreisende fra hele Norge, Sverige, Danmark og Finland, og det blir mange minnerike opplevelser for hele familien.

 

Les også:  Meld deg på til NCT 2023 i Arendal

 

Dette er en artikkel fra:

 

I hjertet av Sørlandet

Nå er det endelig åpnet for påmelding, og studer gjerne kartet på nettsidene som viser hvor man kan stå med bobil, campingvogn eller sette opp telt. (Hvite felt er ledig/røde opptatt). Treffet pågår fra 5. til 9. juli.

 Nordisk Camping Treff arrangeres, som de fleste sikkert allerede vet, i år i hjertet av Sørlandet. 

   Her er litt av hvert for både store og små. Bare for å trekke fram noe kan vi for eksempel nevne Trollpark Hove, restauranter og aktiviteter i Arendal, shopping, «MS» Nidelv, Bratteklev skipsverft, Heimdal Chokolade, destinasjon dyreparken, Kløckers Hus, Vitensenteret Sørlandet og Trefoldighetskirken.

Området for årets nordiske treff er spesielt tilrettelagt for idrett, sjø- og friluftsaktiviteter, og det blir et omfattende program også for barn og ungdom. Programmet fortsetter med aktiviteter som temadager, daglige trimløyper med quiz, og utflukter for hele familien.


Magasin nr 1/2023 er nå på vei ut til våre medlemmer og forhandlere:

Bli medlem hos Norsk Bobil og Caravan Club og få magasinet sendt hjem i posten