Årets første nummer er på vei ut

Årets første nummer er på vei ut

Publisert av Bjørn Egil Jakobsen den 06.02.23.

Da er magasin nummer 1/2023 på vei ut til våre medlemmer og forhandlere over hele landet. Magasinet er fylt opp med mye godt lesestoff og kryssordsider.

 

Av BJØRN EGIL JAKOBSEN

 

De første av våre lesere har allerede fått magasinet i postkassen. For flere har allerede rukket å sende oss e-post med løsningsordene fra kryssordsidene. Det synes vi er morsomt.

   Vi er nok i midten av uka før de fleste har fått magasinet, og noen må kanskje vente helt til vi nærmer oss helga. Avhengig av hvor man bor i landet. 

Dette er en artikkel fra:

NBCC avdeling Solør

I magasinet kan du lese om vårt besøk hos vår NBCC avdeling Solør på Innlandet, campingplassen på Flisa og mer om messa som planlegges i Vikingskipet på Hamar. Vi har vært med Bobilfolk på fårikåltreff, og for å få inn litt norsk historie tok vi oss før jul også en tur til Eidsvollbygningen og gikk inn dit. 

   Vi har tatt en prat med Norges Caravanbransjeforbund generalsekretær Geir Holm, som forteller at bransjen skal være profesjonell, har vunnet fram med krav til myndighetene, fått på plass ulike kurstilbud til de som skal holde campingvognene og bobilene våre vedlike, og som kan fortelle at det også planlegges eget utdanningsløp for caravanteknikere i den videregående skolen. 

 

Elbil + campingvogn

Vi har også vært så heldig å få en artikkel fra Kristin Sørung Scharffscher, som minnes sin egen campinglykke fra barndommen med foreldre som var ihuga camping-entusiaster. I høstferien var hun og hennes familie på tur med elbil og campingvogn i Tyskland, og hvordan det gikk kan du også lese om i nummer 1/2023.

   Her tar vi gjerne mot flere leseropplevelser, og kan røpe at vi også har fått en flott historie fra en annen leser som vi skal prøve å få plass til i nummer 2/2023. Siden magasinets redaktør kommer fra Finnmark slipper du heller ikke denne gang unna reportasjer som forteller hva man kan oppleve langs veiene i landets nordligste fylke. 

 

Magasin nr 1/2023.

Drevet camping i 60 år

Går du med tanker om å kjøpe ny campingvogn, bobil eller campingutstyr og rekvisita er Bobil og Caravan Magasinet også en arena hvor våre annonsører viser fram hva de har å tilby til våre lesere som består av flere tusen bobil- og caravaninteresserte. 

   Eller kanskje du vil ha tips om flotte campingplasser langs din planlagte kjørerute, eller trenger time på bobil- og caravanverksted. Da er Bobil og Caravan Magasinet et godt sted å starte. For du finner helt sikkert også tips om kjøp av noe du ikke vet at du trenger.

   Til slutt kan vi røpe at vi har tatt en prat med Gudmund (72) og søsteren Grete (68) som har vokst opp på Sigernessjøen Familiecamping og som jobber der den dag i dag. Det ble en fin historie hvor de to mimrer om årene på campingplassen, som ikke ligger så langt fra svenskegrense. 

Bli medlem og få magasinet tilsendt du også:

Meld deg inn her og få magasinet sendt hjem til deg.