– Nybrottsarbeid for oss

– Nybrottsarbeid for oss

Publisert av Bjørn Egil Jakobsen den 16.05.23.

I år blir det ikke bobil og caravanmessa hos Nova Spektrum på Lillestrøm, og nå kommer det endelig mer informasjon om alternativet som planlegges. Den nye arrangøren Caravan Xpo opplyser at de akkurat nå lanserer nye nettsider for påmelding og informasjon. 

Av BJØRN EGIL JAKOBSEN 

Den nye messa har fått navnet «Caravan Xpo», og både utstillingshaller og messecampen blir på samme område som messecampen i fjor, og som Norsk Bobil og Caravan Club avdeling Romerike og Bobilforeningen organiserte da.

   De fleste bobil- og campingvognmerkene som selges i Norge er representert, med noen få unntak, men fram til nå har det imidlertid vært lite offentlig informasjon ute.

 

   – Det jobbes på spreng med både egne nettsider og kommunikasjon. For oss er dette noe helt nytt og dette er et nybrottsarbeid, sier kommunikasjonsansvarlig Remi A. Netteland til Bobil og Caravan Magasinet. 

   Etter det Bobil og Caravan Magasinet kjenner til blir det nye messeområdet, som ligger bare noen få kilometer fra Nova Spektrum på Lillestrøm, fordelt på to haller på ca. 12.500 kvadratmeter. Pluss tilleggsrom inne. Det er også et hotell på området med over 400 rom. 

   Arrangøren har nylig fått opp nye nettsider for booking av stand for utstillere og salg av billetter til publikum. Netteland opplyser at det i disse dager også settes sammen et program for messedagene, som han lover å sende Bobil og Caravan Magasinet så snart de er klar. 

   Du kan lese mer i Bobil og Caravan Magasinet nummer 3, som sendes ut til våre medlemmer litt ut i juni. Magasinet sendes straks til trykkeriet. Nettsidene til arrangøren finner du her: www.caravanexpo.no

 

Utgiver av magasinet er Norsk Bobil og Caravan Club. Medlemmer får magasinet fritt tilsendt i posten: