Annonse: Ta vare på understellet ditt!

Annonse: Ta vare på understellet ditt!

Publisert av Martine Lorentzen den 16.05.23. Oppdatert 09.06.23.

Nye antirustsentre for bobiler på Østlandet

Telemark Antirust i Bø og Vestfold Antirust mellom Tønsberg og Horten starter i disse dager opp i helt nye og flotte lokaler.

 

Daglig leder på Vestfold Antirust, Oskar Schiøtz sier at de i mange år har behandlet bobiler, men har ikke hatt de ønskede lokaler for å utføre dette på biler av litt størrelse.

Dette har vi gjort noe med og kan nå løfte alle typer og størrelser av bobiler og lastebiler opp til 30 tonn på vårt nye senter sier han.

Verkstedet har i mange år benyttet lanolinoljen Fluid Film som er veldig effektiv for å hindre rust. Den virker effektivt både preventivt og for å stoppe allerede pågående rustangrep. Dette uten fordyrende prosesser som f. eks. sandblåsing. Man sprøyter produktet rett på rusten og videre utvikling stopper opp.

 

Nytt av året er at vi nå kan tilby en variant av lanolinolje som ikke lukter «sau».
Bare en meget svak duft av «eple» som forsvinner fort. Dette er et meget godt alternativ for de av våre kunder som er opptatt av lukt.

 

 Det har aldri vært viktigere å ta vare på det vi har.

Bobil er en stor investering og den skal gå på veien i mange år.  Men nye bobiler er sjelden beskyttet mot rust og på få år kan det oppstå store skader. Det er særlig på påbygget vi ser rust veldig tidlig sier Hans Forberg på Telemark Antirust.

Det er dessverre sjelden vi ser bobiler som er understellsbehandlet når de kommer fra forhandler sier han.

Når man vet hvor mye en bobil koster, burde man understellsbehandle den med en gang. En slik behandling er tross alt en liten investering i forhold til prisen på bobilen. Og vi gir 15% rabatt til klubbens medlemmer.

Antirustbehandlede biler vil også holde seg mye bedre i verdi i forhold til ubehandlede. De skal jo selges en dag, sier Hans.

 

Fordeler:

  • Meget effektivt på alle biler
  • Miljøvennlig – Uten løsemidler og giftige stoffer
  • Ingen vond lukt – Kun en svak duft av «eple»
  • Rask behandling – Du kan kjøre videre samme dag
  • Påvirker ikke plast og gummi
  • Rimelig – Mye for penga
  • Kun profesjonelle behandlinger utført av fagfolk. Dette kan vi
  • Gunstig for elektriske og elektroniske komponenter
  • Kryper godt og drypper minimalt

 

Ta kontakt på tlf eller e-post for et godt tilbud på din bil.

 

Vi ønsker å se mange blide bobileiere på våre sentere for å slå av en prat om rust og bil utover våren sier Hans og Oskar. Vi byr på kaffe og en hyggelig prat.