Arendal 5. til 9. juli

Arendal 5. til 9. juli

Publisert av Bjørn Egil Jakobsen den 08.06.23. Oppdatert 15.06.23.

 Sommerens store happening for store og små i Arendal nærmer seg, og i år blir det et bredt nordisk oppmøte med både nordmenn, finlendere, svensker og dansker. Meld deg på i dag!

 

Av MAGNE STORLIEN (tekst/foto)

Meld deg på Nordisk Camping Treff (NCT), som i år arrangeres i Arendal fra 5. til 9. juli. Et av feltene er allerede utsolgt, men det er noen plasser igjen. Så meld deg på i dag: https://nct2023.no/index.php/pamelding/omradekart. Påmeldingsfristen er 15. juni.  

 Norsk Bobil og Caravan Club er i år arrangør for treffet, som holdes på Hove leir på Tromøya utenfor Arendal. I år blir det også et skikkelig nordisk vennskap. Medlemmer fra den svenske Caravan Club of Sweden stiller, det samme gjør dansker fra Dansk Camping Union og finske SF-Caravan. Husk at idylliske Hove leir også er et fint sted å slå opp telt, dersom man kommer uten campingvogn eller bobil.

Plassene merket rødt er allerede booket. Så vær rask. 

 

  På nettsidene www.nct2023.no finner du mer informasjon om treffet. Ta gjerne også en titt på programmet som forteller hva som skjer hver dag. Her blir det mange forskjellige aktiviteter, også for de yngste. Komiteen har planlagt barneaktiviteter hver eneste dag, er variert og vil nok tilfredsstille treffdeltakerne opp til tenårene. 

   Torsdagen skal de som virkelig vet hvordan ei campingvogn eller en bobil kan håndteres trene på ferdighetskjøring på tid. Caramba kalles denne konkurransen og på fredag er det finalekjøring. Det pleier å være veldig spektakulært å oppleve som tilskuer, og absolutt noe man bør få med seg. Det er svenskene og spesielt finnene som deltar ivrigst i Caramba.

Vi kan blant annet røpe at det en av dagene også blir en tur til Troll klatrepark for barna. Hver morgen får du til og med levert ferske rundstykker og treffavis på døra. Les mer i vårt magasin nummer 3/2023, som snart kommer i postkassa til våre medlemmer, men nå kan det være lurt å sikre seg plass allerede i dag. 

 

Caramba er ferdighetskjøring med bil og campingvogn eller bobil. Tar du utfordringen?

 

Er du ikke medlem hos Norsk Bobil og Caravan Club (NBCC), så melder du deg enkelt inn her: https://www.nbocc.no/innmelding/

 

 

Du kan lese flere artikler i vårt magasin nummer 3, som nå er på vei ut til medlemmer, eller på NBCCs medlemssider: https://www.nbocc.no/informasjon/nyheter/