Barnas Camping Festival, se hva du sparer!

Barnas Camping Festival, se hva du sparer!

Publisert av Martine Lorentzen den 15.05.23. Oppdatert 01.06.23.

Møteplassen for barnefamilier i Norsk Bobil og Caravan Club

Barnas Camping Festival arrangeres av NBCC avdeling Gjøvik og omegn på Hunderfossen Familiecamping fra fredag 23. - 25. juni 2023.

Barnas Camping Festival startet opp i 2004 og arrangementet nærmer seg sitt 20-års jubileum. Et jubileum vi gleder oss til for dette har blitt barnefamilienes møteplass i Norsk Bobil og Caravan Club. Vi har alle typer familier som gjester hos oss med sine barn, og også besteforeldre med barnebarn og mange nasjonaliteter. Mange kommer tilbake år etter år, og nå som vi har holdt på i snart 20 år kommer også de eldste barna fra oppstarten på besøk med sin familie og sine barn. Totalt har vi hatt over 2000 barn som gjester med et snitt på over 100 barn per år.

Mange barn finner sammen på Barnas Camping Festival og det er ikke unaturlig. De fleste barna er mellom 3 og 12 år, og når 100 barn eller mer møtes så etableres det nye vennskap. Barna bringer oss sammen. Den eneste forskjellen er vi som arrangør liker å legge til rette for at dette skal skje og vi koser oss.

Nytt i år er at vi har tatt på oss spanderbuksene og innleder et samarbeid med Blå Kors og deres prosjekt Hjerterom. Familier som selv ikke har økonomi til å reise på ferie kan søke Blå Kors om hjelp og støtte slik at de kan gi barna en etterlengtet ferie. Opprinnelig er dette et tiltak mellom Blå Kors og Camping Sørlandet, men vi har fått lov til å henge oss på. Årets familie har blitt trukket ut og vi gleder oss!

 Vi trekker også ut et gratis opphold for en familie som er medlem i NBCC og som har sendt oss medlemsnummer, navn og mobilnummer til avd107@nbocc.no innen 17. mai.

 Vi er også veldig glade for den støtten vi får fra mange avdelinger i Norsk Bobil og Caravan Club. Avdelingene Askim og omegn, Oslo, Romerike, og Sunndal og omegn støtter oss i vårt arbeid og legger forholdene til rette for deres medlemmer ved å betale hele eller deler av treffavgiften for deres medlemmer. Mange av disse møtes for første gang på våre arrangement og dette igjen kan være starten på livslange vennskap også innenfor den enkelte avdeling.

 Vi introduserte 2 nye elementer for familiene i 2022. Det ene var at vi leide inn en veteranbuss som kjørte de som ønsket det til og fra Hunderfossen Familiepark, og det andre var Medaljejakten. Her må alle gjennomføre noen praktiske øvelser, som ringspill, stigespill, ertepostekast, hesteskokasting og pilkast. En quiz er også en del av dette. Denne videreføres og utvikles ytterligere, og veteranbussen er bestilt.

Hvor mye sparer du på å besøke Hunderfossen og Barnas Camping Festival kontra det å reise en ordinær weekend?

 Normal pris I eventyrparken er 469.- og vår grupperabatt pris er 380.-. Det betyr en besparelse i parken på kr. 89,- per person.

 Treffavgiften er kr. 730,- inkl. strøm. Prisen samme helg for tilfeldige Campinggjester er 896.- fra fredag til søndag inkl. strøm. Det gir en besparelse på kr. 166,-.

 Totalt for 2 voksne og 2 barn er besparelsen kr. 522,- uansett hvilken avdeling du er medlem i.

 Er du medlem i en av disse avdelingene som betaler treffavgiften på 730 for deg: NBCC avd Gjøvik og omegn, avd. Oslo, avd. Askim og omegn eller avd. Romerike er besparelsen kr. 1 252,-.
Og er du medlem i NBCC avd. Follo dekker de 50 % av treffavgiften! NBCC avd. Sunndal og omegn betaler billettene for barna til sine medlemmer i Hunderfossen Familiepark.

 Vi trår til på nytt på Hunderfossen den 23. - 25. juni 2023. Følg med på vår Facebook-side. Har du gjestet oss tidligere, blir du invitert. Kontakt oss gjerne på avd107@nbocc.no hvis du vil vite mer om årets treff eller bare vil melde deg på.

Hjemmeside NBCC avd. Gjøvik og omegn | Barnas Camping Festival på Facebook