Besøk en First Camp-plass i sommer

Besøk en First Camp-plass i sommer

Publisert av Martine Lorentzen den 16.06.23.

First Camp er Skandinavias ledende campingkjede med over 61 destinasjoner i Norge, Sverige og Danmark. Medlemmer av Norsk Bobil og Caravan Club får 20 % rabatt på overnatting, se vilkår for rabatten og hvordan du bestiller under Medlemsfordeler > First Camp.

Besøk Bø – Telemark ved foten av Lifjell og bare 500 meter unna Bø Sommarland eller Gol – Hallingdal midt i landet med Hallingstampen Friluftsbad. Eller kanskje Norsjø – Telemark for å prøve glamping eller Lunde – Telemark ved slusene i Telemarkskanalen der du også kan leie kano og kajakk.

Kanskje Danmark er interessant? Tempelkrogen – Holbæk er ny inn i kjeden, ned mot det innerste av Isefjorden, omgitt av Fjordlandets vakre natur og frodige terreng, og ikke langt fra København. Danmark byr også på camping med vikingtema på Hasmark Strand – Fyn.

Eller besøk Sverige med hele 47 destinasjoner fra Björknäs – Boden i nord til Sibbarp – Malmö i sør. Her er det muligheter for å føle seg som i en av Astrid Lindgrens historier, og oppleve Sveriges sandstrender, skjærgård, villmarksliv og aktiviteter.

Barneklubb

Møt verdens kuleste lykkedyr Yessi på destinasjon Norsjø - Telemark. Hun bor i skogen ved siden av campingen, men besøker barneklubben så ofte hun kan. Yessi sprer lykke med magiske klemmer og hennes beste venner er alle barn! Les mer om Yessi og barneklubben til First Camp her.

Utendørsunderholdning

Om sommeren kan du være med på quiz-show der campingens artister synger låter og byr på engasjerende quiz. Du kan også slå ut håret og headbange med til de beste rockelåtene fra for eksempel Tina Turner, AC/DC, Elvis Presley og Bryan Adams. Det blir også hits-show med en masse allsang-vennlige hits. Se alt om underholdningen og tider for showene her. PS! Det blir Hits-show på First Camp Norsjø – Telemark kl. 20:00 på St. Hans-aften!

Treningsprogram

Vil du starte dagen med ny energi kan du bli med på yoga eller sirkeltrening. Det er åpent for store og små, nybegynnere eller treningsentusiaster. Bli med på destinasjon Norsjø – Telemark og se hvilke andre plasser som har treningsprogram og når det holdes her.

Vil du virkelig utfordre deg selv?

Slå to rabatt-fluer i en smekk og overnatt på First Camp Bø – Telemark med 20 % rabatt og besøk samtidig Telemarks råeste klatrepark Høyt & Lavt, der også med 20 % rabatt på dagskort eller 3-timerskort (se vilkår for rabattene og rabattkoder under Medlemsfordeler).

Høyt & Lavt Bø i Telemark har 119 hindre i 6 løyper med til sammen 18 ziplines med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Alt fra 73 meter lang løype til 487 meter. Og den heftigste; Elgfallet med vanskelighetsgrad svart, klarer du å ringe med bjella er det gratis slush til vinneren!

Les alt om løypene her og les alt om parken på hoytlavt.no/bo. Husk også å book overnattingen på First Camp Bø – Telemark på firstcamp.no.