Campingforvirring i Tromsø

Campingforvirring i Tromsø

Publisert av Bjørn Egil Jakobsen den 13.06.23. Oppdatert 15.06.23.

I Tromsø er det lett å kjøre feil om man er på utkikk etter byens campingtilbud. I alle fall dersom man stiller GPS-en inn på Storgata Camping. For der får du ikke overnatte. 

 

 Av BJØRN EGIL JAKOBSEN

 

– Hos Storgata Camping kan man spille minigolf, og inne i lokalet har de ei campingvogn, men du kan ikke campe. De som kjører feil må kjøre tilbake over brua og komme til oss, påpeker Maria Kristiansen (bildet), som er daglig leder hos Tromsø Lodge & Camping i Tromsdalen. Hun opplever også at vareleveranser havner hos feil "camping". 

 

 

   Hos Storgata Camping, som ligger midt inne i Tromsø by, forteller daglig leder Lars Kaupang og barsjef Augusta Andreassen at det ikke er få e-poster og telefonsamtaler de får fra folk som ønsker plass til bobiler og campingvogner. De morsomste e-postene med tilbakemeldingene de får lager de hvert år kalender av. Les mer i vårt magasin nummer 3/2023.

   Bobil og Caravan Magasinet var i februar på reportasjetur i Tromsø. Da lavet snøen ned. Hva man kan gjøre som gjest i Tromsø, både sommer og vinter, kan du lese også lese om i magasinet som i midten av juni er på vei ut til alle medlemmer av Norsk Bobil og Caravan Club. 

 

Faksimile: BoCM nummer 3/2023. 

Et begrenset opplag er også å få kjøpt i løssalg i noen kiosker og butikker over hele landet.

Er du ikke medlem hos Norsk Bobil og Caravan Club? Meld deg inn i dag, så får du også et magasin tilsendt i posten: https://www.nbocc.no/innmelding/

 

 

Gå heller ikke glipp av andre medlemsfordeler: https://www.nbocc.no/medlemsfordeler/