Delta i vår fotokonkurranse

Delta i vår fotokonkurranse

Publisert av Bjørn Egil Jakobsen den 24.02.23. Oppdatert 29.03.23.

Vil du ha ditt fotobidrag trykket i neste nummer av Bobil og Caravan Magasinet så haster det å sende inn bilde til vår fotokonkurranse, som alltid har temaet "Gode campingopplevelser" og et tilleggstema.

Av Martine Lorentzen

Dette tilleggstemaet har vi hvert år for å inspirere våre fotoflinke medlemmer, og i år er dette temaet "Mat på camping". Husk dagens mobiltelefoner gir også gode bilder som ofte hevder seg høyt i fotokonkurranser. Så det er bare å begynne å lete etter bilder du har tatt på camping-, bobil- eller teltturer tidligere. Hvis du da ikke skal på camping i helga?

Vi liker morsomme, inspirerende, motiverende og spennende bilder både av mat, matlaging, eller fra matkosen rundt campingbordet ute, inne i bobilen eller campingvogna. Stemninga og opplevelsene rundt camping og mat er det viktigste.

 

Husk å hent samtykke

Bare husk at dersom du har tatt bilder av andre personer så må du innhente samtykke fra dem om at det er greit at bildet kommer på trykk og brukes i Bobil og Caravan Magasinet. Vi synes også at det interessant å bruke navn og skrive hvor bildene er tatt under bilder som kommer på trykk hos oss. Så ikke glem navn på de som er på bildet.

Bildet trenger selvsagt ikke ha med folk. Har du tatt bilde av en fin og koselig setting å spise i, eller gikk ikke måltidet som planlagt?Er det du selv som har stått for kokkeleringen, har du blitt invitert bort, eller spist mat du anbefaler? Eller kanskje du en genial oppskrift som fungerer ekstra bra på camping?

Bare fantasien setter grenser! Bilder som treffer vårt tema vil bli prioritert når vi trekker bilder ved hver utgave, men absolutt av alt av campingbilder blir selvsagt vurdert.

 

Kriterier

Kriteriene omfatter motiv, komposisjon, originalitet, kobling til tema og selve billedkvaliteten. Bildet må være skarpt, ikke ha utbrente (overeksponerte) flater, og ikke for mye støy. Bildene bør reflektere camping med vogn, bobil eller telt, men det er ikke noe krav så lenge bildet treffer våre tema. 

 Kamerabruk med vanlig kamera eller mobiltelefonen på reiser og aktiviteter kan gi gevinst i NBCCs fotokonkurranse. Mrk: Bilder som sendes inn til fotokonkurransen gir du samtidig også NBCC rett til å bruke i Bobil og Caravan Magasinet eller i andre sammenhenger. Du kan kun sende inn bilder som du selv har tatt. 

 

Send inn bilder

Antal­let bilder du kan sende oss er det ingen begrensning på. Vi anbefaler likevel å plukke ut de beste. Blant innsendte bidrag fra hver runde velger juryen ut tre som går videre til den avsluttende finalen ved neste årsskifte. Bildene må være i jpeg-format, og ikke mindre enn 1 megabyte. De sendes til post@nbocc.no eller på CD til Norsk Bobil og Caravan Club, Postboks 104, 1921 Sørumsand. Merk e-pos­ten eller konvolutten «Fotokonkurranse 2023».

 

Premiene blir annonsert i Bobil og Caravan Magasinet, og bilder som sendes inn blir satt på trykk så langt plassen tillater det.

 

God motivjakt!