Fast rabatt på sommerdekk og dekkhotell

Fast rabatt på sommerdekk og dekkhotell

Publisert av Martine Lorentzen den 30.03.23. Oppdatert 05.05.23.

Riktige dekk på bilen er viktig året rundt og har stor innvirkning på bilens kjøreegenskaper. Selv om det er snø og kaldt i store deler av Norge akkurat nå, så kommer forhåpentligvis våren snart, og da blir det på tide å bytte til sommerdekk. Men når er egentlig tiden inne?

På en side er det klare regler man må følge om man bruker piggdekk på vinteren – den offisielle fristen for å ta av disse er første mandag etter 2. påskedag. For de som befinner seg i nord, der det er kaldere klima, er fristen noe senere på året – i Nordland, Troms og Finnmark må piggdekkene av senest 1. mai.

MEN, kort fortalt handler det om vær, temperatur og kjøreforhold: Du har lov til å sette på sommerdekkene når forholdene tilsier at det er forsvarlig og nødvendig – eller med andre ord: som sjåfør er det ditt ansvar at kjøretøyet har tilstrekkelig veigrep, året rundt, så se alltid an forholdene der du er.

 Les mer om sommerdekk hos Vianor.

Trenger du nye dekk? Sjekk mot dit registreringsnummer hos Vianor. NBCCs medlemmer får 10 % rabatt på alle personbil-, varebil- og SUV-dekk.

 Og når du først skal bytte dekk, har vi en gode medlemsfordeler hos Vianor:

Spar tid, plass og tunge løft med dekkhotell hos Vianor!

Å skifte dekk kan være slitsomt, særlig siden både biler og dekk med tiden har blitt både større og tyngre. Dekk opptar dessuten stor plass, enten du har de i boden eller i garasjen. Vianor tilbyr en komplett løsning som forenkler dekkholdet, og som NBCC-medlem får du alltid 20% på dekkhotell hos Vianor.

Vårt dekkhotell inkluderer:

  • Oppbevaring (6 mnd vår-høst / høst-vår)
  • Hjulskift, korrekt lufttrykk og vask
  • Kontroll av dekkene – vi gir deg beskjed dersom du har behov for nye
  • SnapSkan - digital "helsesjekk" av dekkene dine
  • Etterstramming av bolter/muttere etter 100 km
  • Automatisk SMS-innkalling til nytt hjulskift (vår/høst)
  • Forsikring av dekkene dine under oppbevaring på dekkhotellet

Fagmessig kontrollerte og monterte hjul forsikrer deg om at dekkene er trygge og innenfor regelverket. OBS: Vi tar forbehold om ledig kapasitet på enkelte avdelinger.

Bestill enkelt på vianor.no! Legg inn kampanjekode du finner under Medlemsfordeler handlekurven, så trekkes rabatten automatisk fra. Gjelder også ved besøk i butikk.

Gjør dekkholdet enkelt – sjekk inn på dekkhotell hos Vianor i dag!