Folksomt på camping- og fritidsmesse

Folksomt på camping- og fritidsmesse

Publisert av Bjørn Egil Jakobsen den 16.01.23.

Bare etter den første helga kan tyskerne rapportere om rundt 80.000 besøkende på CMT-messa i Stuttgart i Tyskland. Interessen for de siste ferie- og campingtrendene viser seg å være stor.

Av BJØRN EGIL JAKOBSEN

 

– CMT er tilbake, og vi er like sterke som vi var før koronapandemien kom, opplyser administrerende direktør Roland Bleinroth hos Messe Stuttgart. 

   Messa har i helga hatt en utendørs messe for sykkel- og fotturer, og både der og i camper og campinghallene har besøkstallet bare i helga vært enormt. Dette er godt nytt for caravan-, camping- og reiselivsdestinasjoner, som får oppleve at pågangen som man hadde før koronaen er tilbake for fullt i Tyskland. 

Imponerende besøkstall

For besøkstallene bekrefter at interessen for denne typen ferier fortsatt er svært høy. For i løpet av helga har rundt 80.000 besøkende besøkt Stuttgart Exhibition Centre.

 

Det er ikke få besøkende på CMT-messa i Tyskland.

 

Tross mye folk, og tidvis trengsel, rapporteres det om god stemning, og flere lar seg imponere over det store antallet besøkende og utstillere som har kommet fra flere land. Her møtes de til livlige samtaler, og utveksler råd om både ulike campingvognmodeller, bobiler, telt, turutstyr og ulike reisetilbud og destinasjoner. Flere land er representert for å vise fram sine destinasjoner. 

   Det ble i helga også arrangert et sykkelkurs, som ble svært godt mottatt. Arrangøren opplyser at det har blitt tatt nesten tusen prøveturer på sykkel de to første dagene innenfor et inngjerdet hallområde.

Verdens største

CMT er verdens største varemesse for turisme og fritid, og pågår på Stuttgart Exhibition Centre fram til 22. januar. I tillegg til camping, sykkel- og fotturer, har man med golf- og velværeturer, samt cruise- og båtturer.

   Neste helg har man også dykkermessen «Interdive», og på campingområdet vises selvsagt det aller nyeste innen camping, caravan, bobiler, telt og andre fritidsprodukter.

Ikke mindre enn totalt 1.200 kjøretøy fra alle kjente merker og produsenter er representert på messa, og venter på å få mange besøkende. Vil du lese mer om CMT-messa i Tyskland kan du gå inn på hjemmesiden: https://www.messe-stuttgart.de/cmt/

 

Sykler har det også vært stor interesse rundt, rapporteres det.

 

Dette er en artikkel fra:

Tips oss: bjornegil@nbocc.no