Konserter og festivaler for campingfolket

Konserter og festivaler for campingfolket

Publisert av Bjørn Egil Jakobsen den 08.05.23.

Nå kan vi sveive opp støttebena på våre campingvogner og bobiler, og dra på turer. Liker du i tillegg musikk og festivaler, ja da tilbyr mulighetene seg allerede nå i mai. Vi får krysse fingrene for mye sol og varme de neste ukene.

 

Av BJØRN EGIL JAKOBSEN / bjornegil@nbocc.no

 

Vi kan starte med å trekke fram Elverum Caravanfestival og caravanmesse på Grindalsmoen, som pågår fra torsdag 11. til søndag 14. mai. Her får du servert dansebandmusikk, og det blir egen festivalcamp på området. 

   Blant de du kan høre er Hanne Mette Band (som jobber hos Elverum Caravan), Big foot, Donnez, Dænsebændet og Larz Kristerz. Hanne Mette Gunnarsrud, som hun heter, er kjent som vokalist i dansebandet Contrazt fra 2006 til 2009. Fra 2010 var hun en av vokalistene i Can Dance, har medvirket på Pegasus-albumet "Min første natt", og i 2007 ga hun ut en julesingel sammen med Kjetil Granli. I 2013 fikk hun Spellemannprisen i kategorien "Danseband".

 


Staysman på Dokka

Denne helga kan by på valgets kvaler for noen. For samtidig som dette pågår i Elverum, frister Dokka Camping og Lavvotunet med konsert med «Staysman», som også har sunget seg til en plass i nordmenns hjerter med både "rølpemusikk" gjennom duoen Staysman & Lazz, deltakelse i "Hver gang vi møtes", "allsang på grensen", "Skal vi danse", "Adresse Liverpool", "Paradise Hotel", og til og med "Robinsonekspedisjonen. 

    Denne konserten er lørdag 13. mai, og varer fra klokken 19.30 til ett på natta. Det er ikke mulig å kjøpe billetter på forhånd til konsertene på Dokka. De selges kun i resepsjonen på Dokka Camping. Og får du lyst til enda mer moro og musikk, så arrangerer Dokka Camping også "Vårsleppet" helga etter Staysman. 

   For fra 17. til 20. mai kan man oppleve  Lavvotunet Lazze Stefanz (17.), Hanne Mette Band (18.) , Steinar Engelbrektson (19.), Matz Blandhs band (19.) og Donnez (20.).

 

Pinsefest på Lavvotunet

Uka etter, altså pinsehelga, er det igjen fest på Lavvotunet og Dokka. Fra 26. til 28. mai kan du oppleve Anne Nørdsti, Fernandoz, All stars, Larz Kristerz m.fl. Her blir det dans og moro til klokken ett på natta.

   Pinsehelga er det flere arrangement over hele landet for bobil- og caravanfolket. Det er pinsetreff på Kynnbrua, Flåm Camping og hostel, i Olderfjord i Finnmark, eller man kan kjøre til Danmark og delta på Dansk Norsk Svensk 50-års jubileumstraff på Rebild Camping Safari (26. til 29. mai). 

Tips oss gjerne om festivaler, konserter og andre arrangementer over hele landet som er rettet mot campingfolket. Merk emnefelt "tips om arrangement", og sendt epost til bjornegil@nbocc.no

Skriv ned noen ord som forteller om arrangementet, og legg gjerne ved bilder av deg/dere som er eller har vært arrangører. Bobil og Caravan Magasinet tar selvsagt også gladelig mot bilder og info om konserter, festivaler, kundekvelder, lokale caravandager, jubileum osv. som har vært arrangert.

 

Glem oss ikke, så husker vi på dere! For uten tips, vet vi ikke hva dere arrangerer.
Vi tar selvsagt også mot invitasjoner. Arrangerer du noe ekstra spennende, eller vi har tilgang på en reporter i nærheten, så kan det hende at Bobil og Caravan Magasinet dukker opp. 

 

Hør Hanne Mette Gunnarsrud her: