Lønnsom rabattavtale hos First Camp

Lønnsom rabattavtale hos First Camp

Publisert av Bjørn Egil Jakobsen den 07.03.23. Oppdatert 29.03.23.

Den svenske campingkjeden First Camp og Norsk Bobil og Caravan Club har inngått ny samarbeidsavtale for 2023. For deg som medlem betyr dette 20 prosent billigere overnatting på kjedens mange campingplasser i Sverige, Danmark og Norge om du forhåndsbestiller og betaler på nett. 

 

Av BJØRN EGIL JAKOBSEN / bjornegil@nbocc.no

 

Nylig underskrev partene avtalen, som altså gir deg som medlem mer camping for pengene i 2023. Bor alt fra noen få dager til flere uker på campingplasser i år er det mye å spare.

   First Camp er en kjede som i dag har totalt 64 campingplasser. De dekker Sverige fra nord til sør med 51 campingplasser, i Danmark har de ti og tre i Norge. 

 

To uker gir 1.196 kr i rabatt 

Rabatten gjelder på kjedens 60 campingplasser, med unntak av tre uker i høysesongen (ukene 28, 29 og 30). Da gjelder ikke rabatten, og det er også et krav for å få kuttet prisen med 1/5-del at bookingen skjer på First Camp sine nettsider. Men dette er godt nytt i et år hvor den norske kronekursen er blitt betydelig svekket mot svenske kroner siden i fjor.

 

Eksempel uten rabatt: To voksne og to barn, Karlstad 12. til 25. juni:

 

Samme eksempel, men med rabatt som medlem av Norsk Bobil og Caravan Club:

 

 Eksempelet over viser en familie på fire som er NBCC-medlemmer, som booker to uker midt i juni hos First Camp i Karlstad. Her er det ikke mindre enn 1.196 svenske kroner å spare, og det er faktisk nesten dobbelt så mye som medlemskontigenten hos Norsk Bobil og Caravan Club. I tillegg kommer også rabattene som medlemmer får hos campingplassene i Norge som er med i NBCC Camp. Så legg ikke ut på campingtur uten medlemskap.

 

Her ligger alle campingplassene til First Camp:


Eget svømmebasseng

Mange nordmenn har mange netter hos First Camp i løpet av året. For campere fra Innlandet, sør og vest i Norge, er Sunne som ligger nær norskegrensen med sitt store og moderne badeanlegg et populært sted for mange barnefamilier.

   I Karlstad finner man Leos lekeland dersom været ikke er det beste, og på Ekudden i Mariestad har First Camp basseng uten inngangsbilletter. Østover, sørover og nordover i Sverige har du også mange valgmuligheter. 

   For campere fra Nordland, Troms og Finnmark er Nord-Sverige innenfor nærmere rekkevidde, og her får man NBCC-rabatt hos First Camp i Björknes i Boden, Arcus i Luleå, Ansia i Lycksele og Nydala i Umeå.

 

Også nord i Sverige kan man dra nytte av medlemsfordelene og få 20 prosent rabatt på oppholdet i for eksempel Luleå:

 

Sjekk medlemsfordelene

Du finner oversikt over medlemsfordeler både på nett og i Bobil og Caravan Magasinet. I nummer 2/2023 kommer vi med en større campingoversikt som gjelder hele Europa.

 

Som medlem får du også Bobil og Caravan Magasinet: