Les magasinet digitalt her

Les magasinet digitalt her

Publisert av Bjørn Egil Jakobsen den 23.02.23. Oppdatert 07.03.23.

Vi har lagt ut magasin nummer 6/22 på plattformen til nettstedet Buyandread, som er en "digital bladkiosk". Tilbakemeldingene har vært gode.

Av BJØRN EGIL JAKOBSEN

 

Linken er delt i sosiale medier, og vi ber dere medlemmer og lesere teste løsningen og gi tilbakemelding om hva man synes om løsningen. Den digitale versjonen skal selvsagt ikke erstatte papirutgaven, som vi kommer til å enda bedre vare på framover, men i 2023 så kommer vi ikke unna at vi også må være tilgjengelig på digitale plattformer. Mange etterspør det.

Vårt første skritt på den digitale veien blir derfor å legge ut magasinet på denne måten: Les magasin nummer 6 digitalt her

 Vi er enda ikke helt i mål, men som dere ser så jobber vi med saken. I mellomtiden kan dere teste ut løsningen, og vi tar gjerne mot innspill fra dere medlemmer og lesere hva dere synes. 

Har du forresten fått med at vi har lagt ut en liten "hjernetrim"? Her har vi lagt ut en "quiz-utgave". Blant de som har flest riktige svar (for det er ikke sikkert at alle klarer å svarer riktig på alt), vil vi trekke ut en vinner som får en overraskelse i posten.

Vår quiz-utgave finner du her: https://issuu.com/bobilogcaravanmagasinet/docs/caravanquizny.pptx?fbclid=IwAR2wQ_iRB7s9m_-4zzvEOjGSM8CYzQ0x06puLmDuizsvUvMar-23UDL_19w

 

Hint: Alle svarene er mulig å finne i vårt magasin nummer 6.