Magasinet er på vei ut

Magasinet er på vei ut

Publisert av Bjørn Egil Jakobsen den 09.12.22. Oppdatert 20.12.22.

Flere paller med blader fra Bobil og Caravan Magasinet ble tidligere i uka påført navn og adresser, og er nå på vei til postkasser, postbokser og forhandlere over hele landet. Selv på Stortinget kan mange politikere i neste uke sette seg ned i godstolen på kontoret med magasinet i fanget.

Av Bjørn Egil Jakobsen (tekst og bilder)

 

Som forsida viser så har vi vært helt nord i landet hvor mange camper både sommer og vinter. Her sitter man for eksempel ute rundt bålpanna på kveldene, koser seg med grillmat på platten på ettermiddagen, drar på fjellet med snøscootere på dagen og noen fisker ørret på isen om vinteren. Og andre laks i elva om sommeren.

Tidligere denne uka fikk Akershus Reklame Team og daglig leder Arne Bruun (bildet) flere paller med blader, som de påfører navn og adresse til Norsk Bobil og Caravan Clubs medlemmer. 

 Her finner du mye forskjellig

 Det blir messe i Vikingskipet på Hamar i mars. Det kan du lese mer om i magasinet. Få med deg nyheter fra bobil- og campingvognbransjen. Vi har også selv vært på reiser i Serbia i høst, og laget reportasje. Og du kan lese om vår rundtur i Finland. På Romerike er medlemmene til Norsk Bobil og Caravan Club og Norsk Bobilforening gode kamerater. 

Videre har vi besøkt verkstedet på Jømna, som 16 år etter Bjølseth-konkursen fortsatt sitter på det meste av deler til det populære norske vognmerket. 

Her venter flere paller med magasiner fra oss på å bli påført navn og adresse. 

Bobil og Caravan Magasinet har også en reportasje fra Nordiske Jakt- og Fiskedager, som ble arrangert på Elverum tidligere i år. Vi har vært på veteranbiltreff, og har pratet med ekteparet Rolf Arne og Berit Lystad som kjører rundt i en gammel Volvo Amazon og Poletta-campingvogn. Mer om alt dette, og mye mer, kan du altså lese om i magasinet på vei ut. 

Husk også å ha kryssordpenna klar. For denne gang kommer magasinet ut med kryssord tilpasset både voksne og ungdom, og temaet her er selvsagt camping. Det er om å gjøre å finne løsningsordene, sende dem til oss. Så er du med i trekning av kinobilletter. 

Alle magasinene går gjennom denne maskinen, som påfører navn og adresse, før magasinene pakkes i kasser merket postnummer til steder over hele landet. For Akershus Reklame Team gjør alt klappet og klart helt fram til utleveringsstedet. 

 Medlem, men savner bladet?

Dersom du er medlem hos Norsk Bobil og Caravan Club, men ikke får bladet i postkassa en av de første dagene i neste uke. Kan du sende en epost til kundesenter@fagpressen.no og melde fra. Eller du kan ringe telefon 21 04 77 46. Kundesenteret har direkte tilgang til distribusjonssystemene, og kan gå inn og endre dersom det har blitt en feilplassering på ruten. Eller at du har flyttet, og glemt å melde adresseforandring. 

Kundesenteret vil også ta kontakt med Norsk Bobil og Caravan Club dersom det er endringer som må gjøres i systemene. Så får du ikke magasinet tilsendt. Gi beskjed!

Nordlyset på forsiden danser over caravanplassen på Skaidi, som ligger i Hammerfest kommune. Familien på bildet eier Kabe-vogna vi ser der.

 Magasin og gode rabatter

Kanskje du ikke er medlem hos Norsk Bobil og Caravan Club, og nå er overbevist om at magasinet må også du få tilsendt. Da kan du selvsagt enkelt bli medlem ved å bare gå rett til våre nettsider. Melder deg inn gjør du her: https://www.nbocc.no/innmelding/

Du kan også sjekke hvilke medlemsfordeler du får. Vi kan jo nevne at booker du plass til bobil- eller vogn på for eksempel First Camp sine campingplasser, og legger inn din medlemsrabattkode rett inn i handlekurven på nett. Her får du 20 prosent rabatt umiddelbart (gjelder utenfor høysesongen om sommeren). Det skal altså ikke mange overnattinger til så er medlemskapet finansiert: https://www.nbocc.no/medlemsfordeler/

På nettsidene til Norsk Bobil og Caravan Club kan du se hva mer du får rabatt på, og du skal vite at det stadig jaktes på nye samarbeidspartnere. 

 

Husk å lik og følg oss på Facebooksida til Bobil og Caravan Magasinet. 

 

 

Magasinet ventes å bli distribuert tirsdag/onsdag i uke 50. Noen får det kanskje litt før. Andre en dag eller to-tre senere avhengig av hvor du bor i landet.

 

Noen eksemplarer distribueres også til stortingspolitikerne våre. 

 

Annonse: