Mange har meldt seg på messa

Mange har meldt seg på messa

Publisert av Bjørn Egil Jakobsen den 07.03.23.

 

Messegeneral Konrad Sel (til høyre) og avdelingsleder Anstein Sørum hos Norsk Bobil og Caravan Club avdeling Hamar og omegn er mer enn godt i gang med å fylle opp Vikingskipet på Hamar med spennende utstillere. Allerede i januar kunne de fortelle om at mange allerede da hadde meldt seg på. 

 

Av BJØRN EGIL JAKOBSEN / tekst og foto

 

– Til tross for at vi er inne i litt spennende tider, og at det merkes at mange er på litt sparebluss rundt omkring. Så begynner det å fylles opp med spennende utstillere, fortalte Konrad Sel i januar, som representerer arrangøren Utstillingsplassen.

   Vikingskipet er, som de fleste nordmenn vet, en av verdens største skøytebaner som ble bygget til OL i 1994. Grunnflaten er på 13.000 kvadratmeter, og fritid- og caravanmessen arrangeres fra 24. til 26. mars. 

 

Denne artikkelen står på trykk i nummer 1/2023:

 

Mange utstillere

Allerede før Bobil og Caravan Magasinets første utgave i år gikk i trykken var lista av utstillere lang, og i tillegg til flere av de store innen bobil, caravan, motorsykler og båt, fant vi selgere og leverandører av bilhengere, joggesko, bilruter, batterier, gass, finans, vedlikehold, hydrosykler, fritid- og fiskeutstyr, spikertelt, sportsutstyr, hundemat, mopeder, opplevelser m.m.

   – Dette er vi veldig fornøyd med. I tillegg har vi tilbakemeldinger fra flere som er interessert, men som enda ikke har bestemt seg. Allerede er alt på hjul veldig godt representert, kunne messegeneralen fastslå i midten av januar. 

   Han gikk da også spent og ventet på å få i land en avtale fra en leverandør av biler, hvor håpet er at denne aktøren kan komme til Hamar og presentere en skikkelig god bilnyhet for publikum, men dette kunne han ikke si så mye om da. 

 

Savner destinasjoner

– Nei, vi kan ikke røpe det riktig enda, sa han, men håper at han kan fortelle litt mer om denne bilnyheten når man nærmer seg messedagene. 

   Selv om lista av utstillere var lang allerede i januar, sier han at man har plass til mange flere utstiller. Spesielt innenfor reiseliv, campingplasser og spennende destinasjoner innenfor en radius av 2-3 timer fra Hamar savnet han.

   Han viser til at i usikre økonomiske tider er det nettopp de nære destinasjonene som burde være aktiv med å vise seg fram og markedsføre hva de har av overnatting og opplevelser. For det er egentlig mye campingfamilier kan finne på utover både resten av vinteren, våren, sommeren, høsten og neste vinter, uten at man trenger å reise så langt.

 

 

Utstillere som kommer:


 

Campinglivets goder

Og under koronaen da vi ikke kunne reise så langt, lærte mange av oss nordmenn at Norge har mye å by på. For turer og opplevelser kutter de fleste av oss helst ikke, og det er slik at vi må reise langt for å finne campinglivets goder. 

   – Messa i mars har som mål å trekke til seg folk som bor i rundt 2-3 timers avstand fra Hamar, og det kommer helt sikkert også folk fra andre steder. Så de som driver med overnatting, campingplasser og forskjellige aktiviteter og opplevelser burde absolutt benytte sjansen til å komme og vise seg fram, mener Konrad Sel, og viser til at det ikke er få campingplasser og opplevelsessentre innenfor samme radius.

 

Messecamp på Hamar

Det er Norsk Bobil og Caravan Club avdeling Hamar som står for messecampen utenfor Vikingskipet. Her blir det er fullt mulig å stå med bobiler og campingvogner, kanskje sammen med flere campingvenner, og virkelig kose seg gjennom messedagene med god mat, drikke og mange fristelser for de fleste av oss. 

    – Vi håper at vi også vi får mange dags reisende til messa. Det er flotte fine veier til Hamar, og man kan ta tog rett til sentrum, fastslår messegeneral Konrad Sel, som håper og tror at årets messe i Vikingskipet blir en suksess.

   – Og selv om vi er inne i litt usikre tider så tror jeg at utstillerne ser at de får mye igjen for å delta hos oss, avslutter han. 

 

Bli medlem og få tilsendt Bobil og Caravan Magasinet,
og en rekke medlemsfordeler: