NBCC Reisekomiteen lager tur til Nederland

NBCC Reisekomiteen lager tur til Nederland

Publisert av Martine Lorentzen den 05.02.24. Oppdatert 26.04.24.

Reisekomiteen lager tur til Nederland
17 til 29 september 2024

På denne turen skal vi se på Fruktparade som arrangeres hvert år. Her kommer det mye folk fra forskjellige steder for å se. Det vil være mye annet også å se på denne dagen.

Fruktparaden er en årlig begivenhet i byen Tiel, i den nederlandske provinsen Gelderland. I 53 år har det alltid foregått den andre helgen i september. Fra 2014 finner den sted den tredje helgen i september, med den store paraden gjennom gatene i Tiel på lørdag. På søndager og mandager stilles bilene ut i sentrum. Paraden tiltrekker seg 80.000 besøkende hvert år.

Camping for det arrangemanget: www.devergarde.nl

Etter dette arrangementet flytter vi oss til en camping i Urkerbos. Vi besøker Zuiderzee-museet i Enkhuizen.

I dag er utendørsmuseet en livlig museumsby, hvor du virkelig kan oppleve hvordan folk pleide å bo rundt Zuiderzee, hvor du kan fordype deg i livet som fisker. En gang i tiden var dette bare en drøm. En drøm og en klar visjon om én mann: Siebe Jan Bouma. Jubileumsutstillingen tar deg med på en reise helt fra begynnelsen, fra de første planene, vanskelighetene overvinnes, til entusiasmen til mange mennesker og motet og utholdenheten til å realisere dette megaprosjektet.
www.zuiderzeemuseum.nl

Det blir tur til Orkideland også.

Turen til Nederland er en tur med mange oplevelser og utflukter. Oppdatering vil komme fortløpende for denne turen etter hvert som vi får mere informasjon fra våre samarbeidspartnere i Nederland.

Ved en feil har det kommet med i aktivitetskalenderen i Bobil og Caravan Magasinet at denne turen er fullbooket. Det er feil og vi beklager dette på det sterkeste! Denne turen er ikke fullbooket, påmeldingen har ikke startet enda. Mer info om turen, priser og påmelding kommer mot slutten av sommerferien.

Så følg med på hjemmesiden vår, Facebook og Instagram for når påmeldingen åpner!

NBCC Reisekomiteen