Tips til årets NBCC CAMP-plass

Tips til årets NBCC CAMP-plass

Publisert av Martine Lorentzen den 21.06.24.

Nå er det en liten stund siden årets NBCC Topp Camping-plass ble kåret for siste gang. 1. januar 2022 ble NBCC Topp Camping til NBCC CAMP, og nå er det på tide begynne kåring av årets NBCC CAMP-plass.

Vi trenger tips fra dere medlemmer som er ute og bruker plassene, hvilken plass mener dere fortjener å bli årets NBCC CAMP 2024?

Det må ikke være den flotteste plassen, eller den med mest fasiliteter. Det viktigste er at det er plass der caravanistene blir tatt godt imot av vertskapet. Et sted hvor det er godt renhold, og trygt og godt å være for barn og voksne. Rett og slett den av NBCC CAMP-plassene dere liker best.

Se listen over alle campingplassene som er med i NBCC CAMP under Medlemsfordeler > NBCC CAMP.

Du kan sende inn tips, og gjerne litt bilder og tekst om hvorfor du mener din favoritt bør vinne, til post@nbocc.no frem til 1. oktober, merk e-posten med “Årets NBCC CAMP 2024”. Campingplassen som vinner vil bli overrekt æren våren/sommeren 2025.


Her fra 2021 og utdelingen av årets NBCC Topp Camping-plass 2020, til Bjørkestølen Helårscamping. Med tidsriktig covid-19 sosial distansering.