Neste års nordiske treff i Arendal er presentert

Neste års nordiske treff i Arendal er presentert

Publisert av Martine Lorentzen den 15.11.22.

På årets nordiske treff i Falun var fredagens promotering av neste års NCT 5. til 9. juli i Arendal et høydepunkt for oss i NBCC.

Med fristende vaffelduft og Torines nydelige stemmeprakt strømmet treffdeltakerne til. Alle kunne forsyne seg med kaffe og vafler med syltetøy, smør, rømme og brunost og det var godt vaffelstekerne holdt tempoet oppe på vaffelpressene, for her gikk det unna.

President Berit holdt en flott tale hvor Arendal og treffstedet på Hove leir på Tromøya ble markedsført. Treffkomiteen hadde laget en flott presentasjonsbrosjyre og den og andre brosjyrer fra Arendalsområdet kunne folk ta med seg. Mange tok med seg mange eksemplarer for å kunne dele ut til sine campingvenner i både Norge, Sverige og Finland. Og neste år er også danskene med igjen! Det lover godt for neste års nordiske treff!

Et av høydepunktene var Torine Askevoll som sang så nydelig og høstet velfortjent applaus. NBCC fikk mange positive tilbakemeldinger på presentasjonen og vi håper at riktig mange tar turen til Arendal neste sommer.

Nettsiden www.nct2023.no er allerede lansert og det åpnes for påmelding til før jul.