Camping Card International (CCI)

Utstedes kun til medlemmer, hovedsakelig et identitetskort. Kortet gir også opptil 25 % rabatt på overnatting, og inkluderer en tredjepersons forsikring. Kortet er gratis for medlemmer og bestilles på nbocc.no/cci.

ACSI

Med CampingCard ACSI får du sterkt reduserte priser i lavsesong på tusenvis av campingplasser i Europa. Katalogen med rabattkortet får du kjøpt på acsi.eu. Det trykkes ny guide hvert år.

Camping-ID

På campingplassene knyttet til SCR Svensk Camping trenger du enten bruke Camping Key Europe kortet eller Camping-ID for å sjekke inn. Camping-ID er gratis ved å laste ned appen My Camping Key (Android | iPhone).

Camping Key Europe (CKE)

Camping Key Europe kortet kjøpes direkte hos NHO Reiseliv på www.isave.no/nho/nbcc. Oversikt over campingplassene som gir rabatt med Camping Key Europe finner du på campingkeyeurope.com > Search CKE campsites.

Klær og effekter

Egen nettbutikk for klær og effekter med logo. Mange varianter og farger og størrelser. Med logo, eller logo og norsk flagg. Det meste kan også bestilles med de kjente campingmotivene våre, tegnet av Janne Nordvang. Klikk for å komme til nettbutikk for klær og effekter.